Urban Walk Series

Na een succesvol eerste jaar is het Nationaal MS Fonds ook in 2024  als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS.
De Urban Walks zijn unieke stadswandelingen langs én door de highlights en onontdekte plekken van zes bijzondere steden. Per stad kun je kiezen voor een route van 12 of 20 km. In 2024 staan er wandelingen in Haarlem, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Breda en Utrecht op het programma.

Urban walk series
Urban Walk Utrecht 2022

Terugblik Urban Walk Series 2023

Een zestal prachtige stadswandelingen door heel Nederland, dat is de Urban Walk Series. Het afgelopen jaar was het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan deze wandeltochten. Alle deelnemers samen haalden voorlopig €57.744 op voor het goede doel. Zowel organisator Golazo als het Nationaal MS kijken terug op een succesvol jaar waarin ze zich samen sterk hebben gemaakt voor een toekomst zonder de zenuwslopende en (nu nog) ongeneeslijke ziekte. Meer lezen…

Hoe werkt het?

Deelnemers aan de Urban Walk Series kunnen op twee manieren geld op halen voor het Nationaal MS Fonds. Zo is het mogelijk om een eigen donatiepagina aan te maken op walkforms.nl als ook doneren bij de inschrijving. Wandel, geniet en verwonder én haal geld op voor baanbrekend onderzoek naar de zenuwslopende ziekte MS.

  • Haal je minimaal € 150 op? Dan belonen wij jou met een promocode voor een gratis startbewijs (t.w.v. € 22,00).
  • Haal je minimaal € 350 op? Dan ontvang je naast de promocode voor een gratis startbewijs ook een paar hippe MS Soxs t.w.v. € 32,50.

Wandel je mee voor MS?

Kies de stad van jouw keuze en maak een actiepagina aan.