Activiteiten op het water

Drie keer per jaar organiseren we activiteiten op het water voor mensen met MS. Tijdens deze weekenden verleggen deelnemers hun grenzen door dingen te doen die zij normaal nooit voor mogelijk hielden. Het avontuur vindt plaats op watersporteiland Robinson Crusoe, midden op de Loosdrechtse Plassen, waar je kunt zeilen, kanoën, suppen, surfen en waterskiën. Ben jij erbij?

Activiteiten op het water - zeilweekenden - Rubinson Crusoe - Nationaal MS Fonds

Voor de wateractiviteiten werken we nauw samen met SailWise. Deze stichting biedt actieve watersportvakanties aan voor mensen met een beperking. De accommodaties en boten zijn volledig aangepast, waardoor ook mensen met MS hier gebruik van kunnen maken.

MS-Watersportweekenden 2023

In 2023 organiseren we opnieuw drie watersportweekenden voor mensen met MS. Kosten voor deelname bedragen € 110,-. Er is per weekend plek voor 20 deelnemers.

Omdat wij iedereen dit avontuur op het water gunnen, geven wij in 2023 voorrang aan mensen die nog geen zeilweekend van het Nationaal MS Fonds hebben bijgewoond.

De MS-Watersportweekenden van 2023 zijn:

  • vrijdag 2 t/m zondag 4 juni
  • vrijdag 16 t/m zondag 18 juni: editie MpowerS – onder de 35
  • vrijdag 8 t/m zondag 10 september

Schrijf je in voor dit geweldige weekend via https://sailwise.nl/nl/ms-fonds

Ben je al eens mee geweest en wil je graag nog een keer mee? Schrijf je dan in voor de wachtlijst door een mail te sturen naar  [email protected] met daarin je naam, e-mailadres en het weekend waarvoor je op de wachtlijst wilt. Mocht er een plekje vrij komen, dan neemt Sailwise contact met je op.

MS Fonds on tour: het watersportweekend

Benieuwd naar de watersportweekenden van SailWise en het Nationaal MS Fonds? Bekijk onderstaande video, waarin onze ambassadeur Janneke Knol het watersportweekend bezoekt.

Ga jij mee?

Ben jij enthousiast en ga jij de uitdaging op het water aan?