Bedrijven in actie tegen MS

Wil jij met jouw bedrijf onderzoek naar MS steunen? Dat kan uiteraard! Met jouw inzet steun je niet alleen mensen met MS, maar ben je ook maatschappelijk bezig. Lees snel verder om te zien hoe jouw bedrijf onderzoek naar MS kan steunen!

Bedrijven in actie voor onderzoek naar MS - Nationaal MS Fonds

Deelnemen aan onze activiteiten

Zijn jullie een sportief bedrijf? Doe dan met een bedrijventeam mee aan een van onze sportieve activiteiten zoals MS Motion of Klimmen tegen MS. Stuur een mail voor de mogelijkheden voor bedrijven.

Samen Sterk!

Samen met ons een actie opzetten? Of wil je een speciaal onderdeel van het Nationaal MS Fonds ondersteunen? Dat kan! Ga dan voor een samenwerking waar zowel jouw bedrijf als het Nationaal MS Fonds voordeel uithaalt.

Schenken

Viert jouw bedrijf een jubileum? Heb je een werknemer in dienst die met MS te maken heeft? Of misschien wil je zonder reden bijdragen aan een wereld zonder MS? Steun ons met een gift of een bijdrage in natura.

Vrijwilligers gezocht

Bedrijven stellen tegenwoordig regelmatig hun werknemers tijdens werktijd beschikbaar voor vrijwilligerswerk. Werknemersvrijwilligerswerk zorgt voor meer tevredenheid en betrokkenheid bij medewerkers. Wij kunnen regelmatig hulp gebruiken, bijvoorbeeld tijdens activiteiten of de collecte.

Verder praten?

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf in actie kan komen voor het Nationaal MS Fonds? Stuur een mail om de verschillende mogelijkheden te bespreken.