HomeMpowerS

MpowerS

Als je jong bent en je krijgt MS heeft dat invloed op zaken als een studie, carrière, relaties, kinderwens et cetera. Je diagnose zorgt voor vragen, angsten en onzekerheden. Misschien ben je nog aan het nadenken over de invulling van je toekomst en trekt de de diagnose voor je gevoel een grote streep door al je plannen. Wat betekent dit voor mijn kinderwens, gezin, studie of carrière? Je toekomstbeeld is na je diagnose in één klap veranderd.

Logo MpowerS

Het Nationaal MS Fonds wil jou graag ondersteunen bij alle uitdagingen die je tegenkomt. Dit doen we met ons initiatief MpowerS, speciaal voor jonge mensen met MS die midden in de bloei en kracht van hun leven staan. MpowerS komt voort uit ‘empowerment’, dat staat voor versterking, grip krijgen op je eigen situatie.

In je kracht

We verbinden je waar mogelijk met professionals en inspireren je door bijvoorbeeld (online) events te organiseren. Met als doel jou in je kracht te zetten en je te stimuleren je dromen te laten uitkomen. We helpen je om andere jonge mensen met MS te ontmoeten en de regie over je leven en behandeling in eigen hand te houden. We gaan hierbij de samenwerking aan met andere organisaties.

Agenda 2023

De komende tijd staan de volgende activiteiten op de agenda:

  • MS-Watersportweekend

    Vrijdag 16 t/m zondag 18 juni
    Leeftijd: 18-35 jaar

    Er zijn mooie vriendschappen ontstaan tijdens het watersportweekend speciaal voor jongeren met MS. Wil jij ook mee dit jaar? In 2023 is het MpowerS Watersportweekend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni. De inschrijving is geopend!


Verder zijn er nog diverse plannen en ideeën in ontwikkeling. Houd hiervoor deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de MpowerS nieuwsbrief.

Hopelijk zien we je snel!

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de MpowerS nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.