Voorlichting

Eén van de drie pijlers van het Nationaal MS Fonds is voorlichting. Goede informatie over MS is belangrijk. Wij zorgen voor betrouwbare en begrijpelijke informatie over MS. Je vindt deze informatie op deze website. Daarnaast hebben we andere middelen om mensen voor te lichten over MS. Op deze pagina lees je hier meer over.

wat-is-ms

De Nationale MS Dag is het grootste voorlichtingsevenement over MS in Nederland. Experts praten bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen in het MS-veld. Ook vinden er vele interessante workshops plaats. Ben jij erbij?

brochures-ms-nationaal-ms-fonds

We bieden een uitgebreide brochurereeks aan over diverse onderwerpen, zoals zwangerschap, erfelijkheid, pijn en medicatie. Het is mogelijk om deze brochures te bestellen.

Kwartaalmagazines MS Leeft van het Nationaal MS Fonds

Drie keer per jaar komt ons magazine MS Leeft uit. Met het magazine geven we MS een gezicht. We delen verhalen van mensen met MS. Daarnaast komen onderzoekers en experts aan het woord over relevante ontwikkelingen, inzichten en onderzoeken in het MS-veld.

In deze videoreeks bezoeken onze ambassadeurs Anouk, Edo-Jan en Janneke een aantal activiteiten en onderzoeken van het Nationaal MS Fonds. Benieuwd wat wij allemaal doen? Ga mee on tour!

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Wij richten ons op de pijlers voorlichting, coaching en onderzoek. Meer weten over de andere pijlers?