Word collectecoördinator

Er is nog geen oplossing voor de ziekte MS. Onderzoekers weten niet hoe de ziekte ontstaat en hoe MS te genezen is. Onderzoek is dus hard nodig. De volgende MS collecteweek is van 27 juni tot en met 2 juli 2022. De collectecoördinator is en blijft onmisbaar. Zonder coördinator geen collecte. Lees hier meer over de taken van een collectecoördinator.

Collectecoördinator collecte Nationaal MS Fonds

Coördineren in coronatijd

Collecteren in deze tijd is nét even anders dan normaal. Gelukkig is het wel mogelijk om de collecte op een veilige manier te organiseren. MS staat niet stil en daarom is onderzoek naar MS en de verbetering van kwaliteit van leven belangrijk.

Spin in het web

Een collectecoördinator is een spin in het web van de collecte. Van het contact met de collectanten tot het regelen van alle collectematerialen en het promoten van de collecte; een coördinator is onmisbaar voor de MS collecte. Samen met assistent-coördinatoren nemen zij alle organiserende taken op zich. De werkzaamheden zijn op vrijwillige basis en vooral in de maanden voorafgaand aan de collecte plaats. In dit document vind je een overzicht van alle werkzaamheden van een collectecoördinator. Bekijk ook onderstaande video.

Gezocht: collectecoördinatoren en assistenten

We zijn altijd op zoek naar collectecoördinatoren. In sommige gemeenten hebben we wel collectanten, maar geen coördinatoren. Daar zijn we dus extra hard op zoek naar collectecoördinatoren. En in sommige gemeenten zoeken we collecte-assistenten. Heb jij interesse in één van deze taken? Meld je direct aan of kijk in onderstaande documenten waar we op zoek zijn! (laatste update: 20 april 2021)

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan als collectecoördinator!