Samen zorgen we voor een toekomst zonder MS.

Om die droom werkelijkheid te laten worden hebben we zo veel mogelijk mensen nodig die zich inzetten tegen MS.

Samen zorgen we voor een toekomst zonder MS.

Om die droom werkelijkheid te laten worden hebben we zo veel mogelijk mensen nodig die zich inzetten tegen MS.

MS. Het stopt bij ons. Het stopt bij jou.

MS is een slopende en onvoorspelbare ziekte die mensen treft in de bloei van hun leven. Hoewel tegenwoordig de diagnose MS sneller wordt gesteld en er medicijnen zijn die de ziekte bij sommige mensen kunnen vertragen, hebben we MS nog niet volledig kunnen genezen.  

Daar willen, en gaan we verandering in brengen. Samen met de onvermoeibare inzet van MS-onderzoekers, collectanten, donateurs, actievoerders, artsen en iedereen die het welzijn van mensen met MS een warm hart toedraagt, streven we ernaar om MS te stoppen. Een gedurfd en ambitieus doel waarmee we willen laten zien dat we er met z’n allen voor kunnen zorgen dat dit de laatste generaties zal zijn die moet leven met MS.  

Samen kunnen we MS stoppen 

Om die droom werkelijkheid te laten worden hebben we zo veel mogelijk mensen nodig die zich inzetten tegen MS. De formule is eenvoudig: hoe meer mensen meedoen, hoe meer geld we kunnen inzamelen voor onderzoek en hoe sneller we MS kunnen verslaan. Daarom roepen we iedereen op: Het stopt bij jou. 

In deze campagne willen we je voorstellen aan enkele prachtige gezinnen. De kinderen in deze gezinnen delen één gemeenschappelijke ervaring: een ouder met MS. Hun dromen zijn verrassend alledaags: van “samen met papa voetballen” tot “een dagje naar een pretpark met mama zonder dat ze daar ziek van wordt”. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat dit de laatste generatie kinderen is die moet leven met een ouder met MS. 

Doe mee. Steun ons. Laten we samen MS stoppen, voor een toekomst waarin gewone dromen werkelijkheid worden. 

Help je liever op een andere manier mee?

MS Collecteweek

Doneren

Belastingvrij schenken

Nalaten

Kom in actie

Uitvaartcollecte