MS Collecte

Over MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen valt. Onderzoek is hard nodig. Van 18 t/m 24 mei 2025 vindt de volgende MS Collecteweek plaats. Duizenden collectanten en coördinatoren zetten zich vrijwillig in om geld op te halen. Wil jij meer weten over de MS Collecte? Bekijk welke vormen van collecteren er zijn of meld je direct aan.

collectant-nationaal-ms-fonds

Help jij mee?

Onze nationale collecteweek is van 18 t/m 24 mei 2025.
Samen kunnen we ons sterk maken voor een toekomst zonder MS.
MS. Het stopt bij ons.

Ontdek de verschillende collecte mogelijkheden:

collectebussen op tafel collectecoordinator

Collecte coördinator

Collectant MS Collecte

Collectant

online collecte

Online collectant

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Tijdens de collecte van 2023 is er ruim 1 miljoen euro opgehaald. De collecteopbrengsten worden ingezet om de missie van het Nationaal MS Fonds te realiseren: een toekomst zonder MS. Tot die tijd zijn we er voor alle mensen die nú met MS leven en hun naasten, met als doel het continu verbeteren van de kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg. Dit doen we door het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en genezing van MS, onderzoeken en stimuleren van beter leven met MS en het creëren van bewustwording over MS in Nederland. Meer weten over waar je voor collecteert of waar je gift heen gaat? Bekijk hier het jaarverslag of lees meer over onze projecten.

Coördinatoren community

Hieronder vind je de inlogbutton voor de online community voor coördinatoren. In deze online omgeving staat alle informatie die je nodig hebt voor het organiseren van de collecte. Onder andere de gegevens van je collectanten, de mogelijkheid om je materialen te bestellen en verschillende nuttige documenten. Ben je coördinator en heb je nog geen inlog ontvangen? Neem dan contact op met het collecteteam via [email protected] of telefonisch via 010-591 98 39.

Meld je aan!

Wil jij ons helpen in de strijd tegen MS? Meld je aan als collectant!
Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met het collecteteam
via [email protected] of via 010-5919839