Nationale Autowasdag: autowassen voor het MS Fonds

Op 2 juli is het Nationale Autowasdag bij alle BOVAG wasstraten. Bij iedere autowasbeurt gaat er een donatie naar het Nationaal MS Fonds. Jij een schone auto, wij een stapje dichter bij een toekomst zonder MS. Win-win!

Bovag Nationale Autowasdag 2022 Frank Venemans

Doe mee op zaterdag 2 juli

Dat de opbrengst van de Nationale Autowasdag dit jaar naar het Nationaal MS Fonds gaat, is dankzij Frank Vekemans. Hij heeft jarenlang zijn moeder verzorgd, die aan een progressieve vorm van MS leed. Ook de zus van Frank leeft al bijna 25 jaar met deze zenuwslopende ziekte. Frank, donateur van het Nationaal MS Fonds, is eigenaar van meerdere autowasstraten en aangesloten bij BOVAG. “Op Nationale Autowasdag doneren alle deelnemende BOVAG-autowasstraten op mijn initiatief een deel van de opbrengst per wasbeurt aan het Nationaal MS Fonds. Voor mijn zus is het waarschijnlijk niet meer haalbaar, maar zo komt genezing ooit wel dichterbij. En onderweg kunnen we het leven van mensen met MS een stuk draaglijker maken.”

Steun het Nationaal MS Fonds met een bezoek aan de autowasstraat. Ruim 80 BOVAG autowas- en poetsbedrijven doen mee. Benieuwd welke wasstraat bij jou in de buurt meedoet? Bekijk de deelnemende wasstraten via de button hieronder.

Nationaal MS Fonds

Iedere dag krijgt iemand in Nederland de diagnose MS. Het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Een oplossing voor MS is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds richt zich daarom op onderzoek, voorlichting en coaching. Het doel? Betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS.