• Sander Klint-collecte-coördinator
  24 april, 2024

  Sander Klint is coördinator tijdens de MS Collecteweek. Wij spraken met hem over zijn motivatie om zich in te zetten voor het fonds.

 • Nissan Charity haalt geld op voor Nationaal MS Fonds
  20 februari, 2024

  Elk jaar organiseert de Nissan Charity groep een land overstijgend evenement waarbij geld wordt ingezameld voor een goed doel.

 • Marathon-voor-het-nationaal-ms-fonds
  19 februari, 2024

  Het leven van Marco Weijman en zijn jonge gezin stond op zijn kop nadat zijn vrouw Hanneke een kleine twee jaar geleden de diagnose MS kreeg. Om zijn hoofd te leeg te maken, begon hij met hardlopen. Niet veel later schreef Marco zich in voor een marathon om geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Met zijn actie haalde hij €2.000 op. Een prachtig resultaat. Wij spraken met Marco over hoe hij de afgelopen periode en het lopen van de marathon heeft ervaren.

 • Onderzoeksteam CanISleepinMS
  25 januari, 2024

  Renger Witkamp (Wageningen Universiteit)  en Jop Mostert (Rijnstate Ziekenhuis) willen al jaren onderzoek doen naar het effect van medicinale cannabis (CBD-olie) op slaapkwaliteit bij mensen met MS. Nu de opzet eindelijk is goedgekeurd door de medisch-ethische toetsingscommissie, gaat het onderzoek van start.

 • 4 januari, 2024

  Koen en Tobias zijn de vrienden van Alexander Heuvelman (27) die MS heeft. Met zijn drieën liepen ze de Nijmeegse Vierdaagse. Wat kun je doen als je vriend(in) MS heeft? Tobias en Koen geven 5 tips.  

 • Hard4MS aankondiging, benefietevenement MS Fonds
  2 januari, 2024

  Op zaterdag 6 januari vindt de 8e editie van Hard4MS plaats, een hard dance evenement waarbij geld wordt opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Het Nationaal MS Fonds sprak over het evenement met Jeroen Venema, Founder/CEO van Future of Hardstyle.