En de winnaar is… NTT Netherlands B.V.

De winnaar van de MS@Work Award 2023 is NTT Netherlands, een softwarebedrijf uit Barneveld. De vijfkoppige jury van deskundigen vindt dat NTT de Award het meest verdient. ‘Je ziet duidelijk dat de werkgever veel doet voor Gerwin en zijn inbreng waardeert.’ Een voorbeeld voor alle werkgevers.

uitreiking MSatworkaward met finalisten

Alle steun voor Gerwin

Gerwin Kamphorst nomineerde zijn werkgever NTT voor de MS@Work Award, omdat hij ondanks zijn MS-klachten goed aan het werk kan blijven. NTT heeft praktische aanpassingen doorgevoerd zoals schuifdeuren, een invalidentoilet en een parkeerplek vlakbij. In overleg met Gerwin. Na een heftige periode waarin Gerwin 7 weken moest revalideren, vroeg zijn leidinggevende: wat kunnen wij doen om het werk aan te laten sluiten bij de behoefte die jij hebt?

Meedenkende werkgevers

Met de uitreiking van de MS@Work Award komt er een einde aan een spannende verkiezing. Ook het Jan van Egmond Lyceum in Purmerend en Graanpletterij de Halm B.V. uit Heeswijk-Dinther gooiden hoge ogen bij de jury.

Bekijk de video van de drie finalisten hieronder.

MS en werk

Het hebben van een baan kan een wereld van verschil maken, als je MS hebt. Het geeft je het gevoel mee te tellen, zorgt voor sociale contacten en biedt financiële zekerheid. Het is fijn als je binnen je eigen mogelijkheden aan de slag kunt. Een werkomgeving die met je meedenkt is dan goud waard. Daarom organiseren wij al 5 jaar de MS@Work Award.