Inschrijving open voor de Nationale MS Dag 2023!

Het Nationaal MS Fonds presenteert de Nationale MS Dag: hét jaarlijkse evenement speciaal voor mensen met MS en hun naasten. Dit jaar is het de 25e keer en het Nationaal MS Fonds bestaat 30 jaar! We maken er daarom een bijzondere editie van.

Inschrijving gesloten

Nationale MS Dag 2023 inschrijving geopend nieuws

Programma van de Nationale MS Dag 2023

We starten de dag goed met een spraakmakende gast: niemand minder dan hersenwetenschapper Erik Scherder komt naar ons toe. Verder hoor je de laatste informatie over behandeling en medicatie, zijn er boeiende sprekers en is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bovendien maken we deze dag bekend welke nieuwe innovatieve MS-onderzoeken subsidie zullen ontvangen van het Nationaal MS Fonds. En mis de feestelijke en verrassende afsluiting niet!

Uitreiking MS@Work Award

We zetten vandaag inspirerende werkgevers in het zonnetje. Werkgevers spelen een essentiële rol als het gaat om zo lang mogelijk aan het werk blijven. Wie wordt de winnaar van de MS@Work Award 2023?

Ontdek het Inspiratieplein

Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar het Inspiratieplein niet. Verschillende organisaties en bedrijven laten je graag kennismaken met leuke activiteiten en handige producten. Kom ontdekken wat zij jou te bieden hebben!