Klimmen tegen MS

Maandag 6 juni hebben 800 deelnemers de weg van 21 km naar de top van de Mont Ventoux beklommen tijdens de 10e editie van Klimmen tegen MS. Ook dit jaar deed ons eigen team Mentaal Sterk weer mee.

Klimmen tegen MS - Team Mentaal Sterk

Samen voor een MS-vrije wereld

Om 7.00 uur ’s ochtends stond het team aan de start in Malaucene voor de klim tot 1912 meter hoogte. Hoewel iedere deelnemer zijn of haar eigen doel had tijdens de klim, kwamen ze samen in beweging voor een MS-vrije wereld door met deze geweldige inspanning geld op te halen voor onderzoek naar MS.

Veva

Onderweg naar de top werd er per deelnemer maatwerk geleverd in de ondersteuning. Rustpauzes met veel water, bananen en stroopwafels, koelsjaaltjes (het was 32 graden) en samen oplopen met een ‘eigen’ Veva.

Veva - Klimmen tegen MS

Topprestaties

Iedereen zocht zijn/haar grenzen op en ging nóg een stukje verder. Stuk voor stuk topprestaties! Iedere finish zorgde weer voor een kippenvelmoment. De energie en trots van iedere deelnemer was geweldig om te zien!

Eindopbrengst

Op dinsdagmiddag werd het eindbedrag van Klimmen tegen MS bekend gemaakt. In totaal is er meer dan 1 miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar een MS vrije wereld!