MS Motion Rotterdam levert 64.123 euro op!

Op zondag 12 mei vond MS Motion Rotterdam plaats en het was een groot succes! De 436 deelnemers haalden met elkaar 64.123 euro op voor onderzoek naar de darmflora bij mensen met MS. En de teller loopt nog steeds. Wat een mooie, gezamenlijke prestatie in de strijd tegen deze ziekte!

Ook de 11-jarige Anouk en haar 9-jarige zusje Lotte liepen mee tijdens deze Moederdageditie. Een bijzondere Moederdag voor het hele gezin, want moeder Wilma van Winden kreeg kortgeleden, op 11 februari 2019, te horen dat zij MS heeft: ”De afgelopen weken hebben mijn dochters enthousiast sponsors en lopers gezocht om geld op te halen voor onderzoek zodat er hopelijk in de toekomst een genezend medicijn wordt ontwikkeld. Vandaag was het een speciale dag. Ik ben trots op ze!”

Optreden Ed Struijlaart

Om te zorgen dat de sfeer er goed inzat, draaide DJ Maurice tijdens het evenement feestelijke muziek, waren er diverse activiteiten voor kinderen en was er voldoende lekkers te verkrijgen op het evenemententerrein. Singer-songwriter Ed Struijlaart, wiens neef een aantal jaar geleden overleed aan de gevolgen van MS, gaf vlak voor de cheque-uitreiking een optreden. Kortom, een emotionele maar succesvolle dag! Wil je de sfeer (nogmaals) proeven? Bekijk dan onderstaande sfeercompilatie.

Sfeercompilatie MS Motion Rotterdam

Doe ook mee!

Er staan nog drie edities MS Motion op de planning: 23 juni Almere, 21 juli Den Bosch en 29 september Utrecht. Ben je enthousiast geworden wil jij je steentje bijdragen aan de strijd tegen MS?