Nomineer nu voor de MS@Work Award!

Je kunt nu je werkgever nomineren voor de MS@Work Award 2023. Blijven werken is niet vanzelfsprekend als je MS hebt. Toch is er vaak nog veel mogelijk. Heb jij een meedenkende werkgever die samen met jou zoekt naar oplossingen? Laten we hem of haar dan in het zonnetje zetten, en daarmee andere werkgevers laten zien wat mogelijk is.

MS@work Award 2023

Aan het werk met MS

Het hebben van een baan kan een wereld van verschil maken, als je MS hebt. Het geeft je het gevoel mee te tellen, zorgt voor sociale contacten en biedt financiële zekerheid. Het is fijn als je binnen je eigen mogelijkheden aan de slag kunt. Een werkomgeving die met je meedenkt is dan goud waard.

Wat is de MS@Work Award?

Als Nationaal MS Fonds delen we graag de positieve verhalen van betrokken werkgevers die zich inzetten voor hun medewerker met MS. Met de MS@Work Award zetten we werkgevers in het zonnetje, ter inspiratie voor alle werkgevers in Nederland. Jaarlijks reiken we de MS@Work Award feestelijk uit tijdens de Nationale MS Dag.

Verdient jouw werkgever een lintje?

Denkt jouw werkgever ook met je mee over kleine of grote aanpassingen zodat je aan het werk kunt blijven? Nomineer hem of haar dan nu voor de MS@Work Award 2023!