HomeNomineer jouw werkgever voor de [email protected] Awards 2020!

Nomineer jouw werkgever voor de [email protected] Awards 2020!

20 juli 2020

Heb jij MS? En heb jij een baan? Ben jij jouw werkgever dankbaar en wil je hem of haar graag in het zonnetje zetten? Geef jouw werkgever dan NU op voor de [email protected] Awards 2020!

De [email protected] Awards is een initiatief van het Nationaal MS Fonds en is in het leven geroepen om werkgevers in het zonnetje te zetten die hun collega met MS zodanig ondersteunen, dat hij of zij aan het werk kan blijven mét MS. Deze jaarlijkse verkiezing laat zien dat het vaak wél mogelijk kan zijn voor chronisch zieke werknemers om hun functie kunnen uitoefenen met hulp van de werkgever of collega’s.

[email protected] studie

We ondersteunen sinds 2014 de [email protected] studie, waarbij onderzoekers in kaart proberen te brengen welke factoren een rol spelen bij het wel of niet behouden van werk en functioneren op het werk bij mensen met relapsing remitting MS. In het begin van de [email protected] studie hebben onderzoekers 19 werkende mensen met MS geïnterviewd. Uit deze interviews kwam onder andere dat het hebben van een begripvolle leidinggevende belangrijk is. Alle reden dus om die begripvolle werkgevers in het zonnetje te zetten!

Uitreiking [email protected] Awards

De [email protected] Award wordt op zondag 8 november, tijdens de Nationale MS Dag, uitgereikt. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over de [email protected] Awards 2020.

Nomineer jouw werkgever!

Wil je jouw werkgever in het zonnetje zetten? Nomineer hem of haar voor de [email protected] Awards 2020!

Ik wil mijn werkgever nomineren